Goedkope wintersport in Oostenrijk

Goedkope wintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is al jaren het meest populaire wintersport land voor de Nederlanders, wie zijn dol op de gastvrijheid van de bevolking in Oostenrijk. De lekkere Oostenrijkse keuken en de prachtige skigebieden en skidorpen.

Wanneer je een goedkope wintersport in Oostenrijk zoekt is er nog keuze genoeg, je moet alleen wel weten waar je op moet letten, op deze pagina vertellen wij u over een aantal plaatsen waar u goedkoop een wintersport kunt boeken zonder genoegen te hoeven nemen met een klein skigebied of weinig faciliteiten.

Kies een slimme plaats uit

Naast de grote skidorpen liggen vaak een heleboel kleine plaatsjes die meeprofiteren van het grote skigebied nabij. Door te kiezen voor een klein dorp naast een groot skigebied, heeft u de voordelen van de rust en gezelligheid van een klein dorp in combinatie met de mogelijkheden van het grote skigebied in het nabijgelegen grote skidorp. Door zelf met de auto naar de gondel te gaan, of gratis met de skibus bent u zo in het gebied waar u wilt skiën. En na de apres-ski pakt u gewoon weer de skibus naar uw eigen dorpje om te gaan eten en na te genieten.

Goedkope Wintersport Wildschönau

Het skigebied Wildschönau is een groot skigebied waar de prijs een flink stuk onder de gemiddelde prijs van de grote skigebieden ligt. Het skigebied ligt om de vlakbij het grote skigebied Brixental en Wilde Kaiser. Naast het verblijf zijn ook de prijzen van een skipas, skiles en skihuur een stuk goedkoper in Wildschönau.

Daily Dream Deal

© 2014 Euroracers Vakantiescript | Goedkope wintersport in Oostenrijk | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl